Wellness retreat centre

Ochutnejte Koktejl 6 smyslů, objevte „Roučí,, & užijte si atmostéru letních večeří s živou hudbou

10. 5. 2019 -

"Atmosféru letních večerů dokreslí, akustická kytara střídající se s pianem."

Za nabídku jídelního a nápojového lístku je v Augustiniánském domě odpovědný F&B Manager Tomáš Zábranský. Tome, na jaké drinky se letos mohou těšit naši hosté?  

Rád bych Vás pozval na naši NOVINKU, a tou je „Koktejl 6ti smyslů“,  jehož základ tvoří prémiový gin Hendrick´s. Zajímavostí je, že při přípravě tohoto drinku, kromě několika bylin, používáme i výluh z okvětních lístků růží. Koktejl tak obsahuje růži celkem v pěti podobách, recepturou a servisem.  Uspokojí muže i ženy, přičemž z prvních reakcí vyplývá, že dámy jsou k receptuře z růží, brusinkového džusu a růžového vína více nakloněny.

Z letní nabídky drinků rád doporučím i velmi povzbudivý koktejl „Espresso Martini“ , který je tvořen z kávy , vodky a kávového likéru. Nezapomněli jsme ani na „mainstreamové drinky“, jako je Aperol spritz, v letošní sezóně doplněn o svěží Cointreau fizz a ostatní.

Na své si přijdou také milovníci nealkoholických nápojů. Domácí citronáda s čerstvou bylinkou a výběr ledových čajů „Tea over ice“.

Každoročně děláme revizi i ve vinném lístku.  Jaké vinařství jsi se svými kolegy doplnil?

Doplnili jsme například minerální „Pinot Blanc“ z vinařství Gala, (pod značkou Gurdau), kde nás zaujalo jedinečné terroir vinic v okolí Kurdějova. Věhlasné „Roučí“ od Springer & Stapleton z Bořetic, vinařství specializující se především na odrůdu Pinot Noir. Poznali jsme i vizi Milana Nestarce z Moravského Žižkova a zařadili dvě vína s nápaditými názvy „GinTonic“ a „Podfuk“, většina jeho produkce je distribuována do USA, Japonska a severských zemí. Obohatili jsme i nabídku moravských sektů o „Blanc de Noir sekt“ vyroben klasickou Champagne metodou z Bio(dynamického) vinařství Krásná Hora ve Starém Podvorově.

V létě opět připravujeme  „Grill & Music“  zpestření středečních a sobotních večerů. V čem se budou lišit a na jaké speciality se hosté mohou již nyní těšit?

Součástí letního grilování  bude servírovaný předkrm a dezert, hlavní chody budou prezentovány přímo z grilu na terase. Hosté se mohou těšit např. na Ceviche z pražmy královské, Rib eye steak, Kuřecí paličky marinované v kokosovém mléce i mořské plody, mušle, chobotnice. Pro vegetariány připravíme sýrový špíz grilovaný s melounem a tofu s ananasovou salsou. Nebude chybět salátový bar s variací sezonních dresinků a domácím pečivem. Atmosféru letních večerů dokreslí, akustická kytara střídající se s pianem.

grilovani

koktejly na terase

tomas zabransky

Nastavení cookies

Zde můžete nastavit používání souborů cookies podle vlastních preferencí.

Technické cookies

jsou nezbytné pro správné fungování webu. Technické cookies musí být vždy aktivní (nelze je individuálně deaktivovat), proto se pro jejich využívání souhlas neuděluje.

Analytické cookies

nám umožňují porozumět jak web využíváte, abychom jej mohli zlepšovat. Analytické cookies umožňují měření výkonu webu (počtu návštěv a zdrojů návštěvnosti). Takto získaná data zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů ukazujících na konkrétního uživatele.

Personalizované cookies

ukládají informace o Vašem osobním nastavení webu. Personalizované cookies potřebujeme k tomu, abychom přizpůsobili web a jeho chování co nejvíce Vašim potřebám a zájmům.

Reklamní cookies

nastavují prostřednictvím tohoto webu naši reklamní partneři. Reklamní cookies nám umožňují zobrazovat takový obsah, který bude zajímavý a užitečný právě pro Vás.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.