Wellness retreat centre

Chrám masáží a rituálů

Chrám masáží a rituálů  je protipólem meditační jurty "Péče o duši", i když na první pohled vypadají podobně, jsou vytvořeny pro jiné účely.

Tento prostor vznikl proto, abychom našim hostům mohli nabídnout více prostoru a komfortu pro nové asijské masážní techniky a současně pro nejvíce oblíbené procedury. Chrám masáží a rituálů budeme primárně využívat od května do srpna, především v teplých měsících a bude určen delším procedurám.

Nově zde bude probíhat japonská procedura Shiatsu, individuální procedury a mentální detoxikace. Nicméně jelikož nejoblíbenější procedurou našeho hotelu je Augustiniánská masáž, tak jsme zde připravili i lehátko, kde tato 80 minutová procedura bude rovněž probíhat, hosté si ji tudíž mohou užít s novými emocemi.

Delší procedury na 80 minut začnou uvítacím Augustiniánským čajem a krátkým vstupním pohovorem, kde s hosty probereme to co je trápí a na jaké místa se více zaměřit.

Ohledně volných termínů prosím neváhejte kontaktovat wellness recepci  na e-mailu spa@augustian.cz .

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.