Wellness retreat centre

Augustiniánské rituály

 SAUNOVÝ RITUÁL, DETOXIKACE & MINDFULNESS

Tento rituál se zaměřuje na tělesnou a duševní regeneraci. Cílenou detoxikaci, edukaci v oblasti saunování, zdravého životního stylu, mindfulness a zpříjemnění pocitu saunování.

Začátek a seznámení s rituálem probíhá v meditační jurtě. Zde proběhne mentální a fyzická příprava ve formě dechového cvičení a tělesného uvolnění.

Poté se program přesouvá do mentolové parní lázně a finské sauny. V mentolové parní lázni probíhá cílená podpora odkyselení a nastartování procesu detoxikace. Ve finské sauně aplikace včelího medu na specifická místa, intenzivní přenos pocitu tepla na tělo. Po každé sauně následuje ochlazení ve venkovní koupací laguně.

Zakončení rituálu probíhá opět v meditační jurtě, cvičení koncentrace, uvolnění, vnímání dechu a individuální relax dle potřeb klientů max. do 19:00 hod.

  • Rituál probíhá každé pondělí v 17:00 hod.
  • Délka cca 2 hodiny
  • Pro hotelové hosty cena rituálu 390 Kč/osoba

 

SAUNOVÝ RITUÁL

V průběhu tohoto regeneračního saunového rituálu se naučíte jak se správně saunovat a jak si pobyt v sauně co nejvíce užít.

  •   Rituál probíhá každý čtvrtek v 15:30 hod.
  •   Délka cca 1 hodina
  •   Pro hotelové hosty je saunový rituál zdarma

Změna termínu ze strany hotelu je možná.

V případě Vašeho zájmu je nutná rezervace. Prosím kontaktujte wellness recepci na  spa@augustian.cz

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.