Wellness retreat centre

Nabídka masáží a rituálů

Motto:

"Doteky lidských rukou nás provázejí od počátku zrození. Mohou konejšit, léčit i uvolňovat. Jsou jedním ze zázračných prostředků lidského dorozumívání, kde není třeba ani těch nejupřímnějších, nejsladších ba dokonce nejintimnějších slov."

Vyberte si některou masáž z naší stálé nabídky wellness procedur. Naši zkušení terapeuti Vám budou rádi nápomocni při sestavení wellness programu pro Váš pobyt. 

Jarní procedury

Jarní rituál "OČISTA & PROBUZENÍ" 80 minut 2 390 Kč
Jarní relaxační masáž 50 minut 1 690 Kč

Naše speciality

Masáž 6 smyslů 50 minut 1 690 Kč
Augustiniánský celotělový rituál 110 minut 2 890 Kč
Augustiniánská masáž 80 minut 2 390 Kč
Masáž zad sv. Tomáše 50 minut 1 690 Kč

  

Individuální terapie

Mentální detoxikace  50 minut 1 690 Kč
Terapeutická orientální masáž

80 minut

2 390 Kč

 

Tyto terapie probíhají pod vedením našeho wellness terapeuta Rostislava Nyče.

V případě zájmu prosím kontaktujte wellness recepci na e-mailu
spa@augustian.cz .

Tradiční masáže a kosmetická ošetření

Orientální masáž nohou 50 minut 1 690 Kč
Masáž lávovými kameny
(mimo letní měsíce)

50 minut

1 690 Kč

Kosmetické ošetření obličeje GERnétic 50 minut 1 690 Kč
Celotělová kosmetická péče GERnétic 80 minut 2 390 Kč

 

 

GERnétic & Florihana v Augustiniánském domě

Francouzská značka Gernétic překračuje hranice běžné kosmetické péče. Jedná se o zcela jiný přístup ke kosmetice, jde spíš o celkový zdravotní stav, který se pak projeví i na vzhledu pokožky. Kosmetika Gernetic využívá buněčné terapie, cest meridiánů a homeopatického dávkování aktivních látek.

Destilérie Florihana vznikla spojením dvou kultur, francouzské a japonské. Rozmanitost inspiruje kreativitu a to nejlepší z obou kultur. Florihana se specializuje na 100% čisté éterické oleje v BIO kvalitě. Éterické oleje jsou získávány šetrnými metodami z ekologicky vypěstovaných nebo divoce rostoucích rostlin.

 

Upozornění: Budete-li nuceni z jakéhokoliv důvodu objednanou proceduru zrušit, prosím, učiňte tak nejméně 24 hodin před plánovaným začátkem. V opačném případě Vám bude naúčtován storno poplatek ve výši 100% hodnoty wellness procedury.  Na Vaši návštěvu se těší celý tým wellness centra, který Vás rád přivítá a je připraven Vám poradit. Pro více informací a rezervaci wellness procedur neváhejte kontaktovat wellness recepci na e-mailu spa@augustian.cz

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.