Valentýnské menu
- čtvrtek 14. února 2019 -
|
PŘEDKRM |
Paté z kachních jater FerreiraTawny Porto |
Salátový bar |
HLAVNÍ CHOD |
Vepřová kotletka z Přeštíka Rouge de Noir 2016, Stapleton& Springer, obec Bořetice |
nebo |
Filet z mořského vlka Tramín Červený 2017, Ilias, obec Pavlov |
DEZERT |
Pošírovaná hruška Rosé Pinot Noir /Zweigeltrebe 2017, Beneš, obec Hrušky |
Cena menu včetně vinného párování 965 Kč/osoba |
Cena menu bez vinného párování 690 Kč/osoba |
SLAVNOSTNÍ ATMOSFÉRA V ELEGANTNÍM OBLEČENÍ
Hosty restaurace bychom chtěli poprosit o dodržování Smart casual dress codu po dobu večeří - u mužů se jedná o kombinaci košile a dlouhých kalhot, ženy volí šaty nebo sukni po kolena případně halenku a kalhoty.
Pro Vaše maximální pohodlí vyžadujeme rezervaci stolu předem.
Rezervace na +420 577 113 673 nebo na recepce@augustian.cz