Valentýnské menu

- čtvrtek 14. února 2019 -

PŘEDKRM

Paté z kachních jater
s rybízovým želé, oplatkou z arašídového másla a malinovo-pistáciovým prachem

FerreiraTawny Porto

Salátový bar
s variací dresinků a domácím pečivem

HLAVNÍ CHOD

Vepřová kotletka z Přeštíka
s celerovo-vanilkovým pyré, kaštanovým knedlíkem a omáčkou Cabernet Moravia

Rouge de Noir 2016, Stapleton& Springer, obec Bořetice

nebo

Filet z mořského vlka
na sépiovém risottu s šafránovou buerre blanc a fenyklovým chipsem

Tramín Červený 2017, Ilias, obec Pavlov

DEZERT

Pošírovaná hruška
s vanilkovým podmáslím, vinnou omáčkou a zmrzlinou

Rosé Pinot Noir /Zweigeltrebe 2017, Beneš, obec Hrušky

Cena menu včetně vinného párování 965 Kč/osoba

Cena menu bez vinného párování 690 Kč/osoba

 

SLAVNOSTNÍ ATMOSFÉRA V ELEGANTNÍM OBLEČENÍ

Hosty restaurace bychom chtěli poprosit o dodržování Smart casual dress codu po dobu večeří - u mužů se jedná o kombinaci košile a dlouhých kalhot, ženy volí šaty nebo sukni po kolena případně halenku a kalhoty.

Pro Vaše maximální pohodlí vyžadujeme rezervaci stolu předem.

Rezervace na +420 577 113 673 nebo na recepce@augustian.cz