Wellness retreat centre

Aktuální situace v Augustianu

 

Milí hosté,

na základě aktuálního nařízení vlády ČR, bych Vás rád informoval o uzavření našeho hotelu od čtvrtka 22.10.2020 do pátku 20.11.2020.

Hosté, kteří mají v tomto období rezervovaný pobyt, mají možnost si bezplatně přesunout rezervaci na pozdější termín. V případě, že máte již uhrazenou zálohu, rádi bychom Vám nabídli možnost vystavení dárkového poukazu na volný výběr služeb v hodnotě, kterou jste již zaplatili. Tento poukaz má platnost 12 měsíců. Můžete jej tedy v budoucnu využít nebo darovat zážitek někomu, koho potěší.

Hotelová recepce je ve standardním provozu denně od 08:00 do 18:00 hodin na tel.: 577 113 666 nebo e-mailu recepce@augustian.cz. I nadále přijímáme rezervace na následující období, kdy jsme pro Vás připravili zajímavou nabídku.

Dárkové poukazy si u nás můžete objednat prostřednictvím našeho E-shopu nebo napřímo prostřednictvím hotelové recepce. 

Jakmile to situace znovu dovolí, tak hotel opět otevřeme. Poté Vám dokážeme nabídnout prostor a poskytnout krásnou atmosféru, kde se budete moci vyléčit od stresu a nátlaku posledních dnů, dobít se a užít si krásný pobyt, který bude balzámem pro tělo, mysl i duši. To je hlavní poslání našeho Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům.

V případě jakýchkoliv dotazů či přání nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám vyjdeme vstříc.

S láskou,
Petr Borák, generální ředitel         

 

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.