Wellness retreat centre

Hotel Augustiniánský dům

Wellness & spa hotel Augustiniánský dům ****S

Nechte se unášet na vlnách relaxace a odpočinku  v rodinném čtyřhvězdičkovém hotelu superior, který nabízí 25 pokojů v moderním designu, včetně apartmá Leoše Janáčka, prestižní restauraci Symfonie s nabídkou zážitkové gastronomie, moderní wellness & spa centrum, konferenční sál s kapacitou 50 míst, Wi-Fi a hlídané parkoviště. Nedílnou součástí hotelu je kaple Panny Marie. Jednoduše řečeno, vše co si jen můžete přát pro příjemně strávený pobyt v nádherném lázeňském městě Luhačovice.

Gastronomické zážitky v Restauraci AuGUSTO

Součástí hotelu je  vyhlášená restaurace AuGUSTO se zastřešenou terasou, která bývá hojněji využívána především v teplejších měsících. Restaurace je určena nejen hotelovým hostům, ale i veřejnosti. Pro všechny labužníky jsme připravili jídelní lístek, který je čtvrtletně obměňován. K přípravě jídel používáme výhradně čerstvé a kvalitní suroviny. V soutěži TOP LIFE CZECH, hodnotící kvalitu českých gastronomických zařízení restaurace obhájila dva 2 Zlaté lvy, kteří potvrzují vrcholnou gastronomii. 

Wellness retreat center

Hlubší myšlenkou hotelu je Wellness retreat centre, který zahrnuje meditační jurtu, Zahradu 6 smyslů, relaxační a meditační zóny v zahradě a přilehlém lesíku, kde mohou hosté pečovat i o svou duši. Myšlenka wellness je tedy přenesena i do zahrady, kde se člověk může zaměřit na své smysly a začít vnímat venkovní i vnitřní svět pomocí pocitů.Součástí  wellness centra je samozřejmě několik typů saun a parních lázní, bazén, whirlpool, originální masáže a rituály. Mezi nejoblíbenější patří Augustiniánská masáž nebo masáž Sv. Tomáše.

Venkovní koupací laguna s vodopádem

Novinkou je venkovní koupací laguna s jedinečným vodopádem, jehož součástí jsou 3 relaxační mola,  slunná opalovací louka a spousta odpočinkových zón s lehátky, kde můžete prožít svou dokonalou relaxaci. V  chladnějším období ho můžete využít třeba po saunových rituálech při ochlazování a posilování své imunity.

Dovolená na míru

Hotel s rodinnou atmosférou a všestrannou péčí o hosty, kde se vzájemně prolíná historický exteriér s moderně zařízeným interiérem, hotel s ideální polohou, odkud je vše takřka na dosah ruky, Vám svou atmosférou umožní dokonale vychutnat největší moravské lázně Luhačovice. V souladu s lázeňským prostředím, ve kterém se hotel nachází, není možné přivézt s sebou na pobyt žádné domácí mazlíčky. Děkujeme za pochopení.

Konference a školení

Nabízíme klimatizovaný konferenční sál a salonek. Vyškolený personál Vám poskytne technický i gastronomický servis po dobu akce.

Náš tým se intenzivně zabývá tím, aby se pro Vás naše služby staly nezapomenutelným zážitkem.


Těšíme se na Vaši návštěvu

Petr Borák
ředitel hotelu Augustiniánský dům ****S

Petr Borák

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.