Wellness retreat centre

Koupací laguna s vodopádem

Milí hosté,

vytvořili jsme pro Vás venkovní koupací lagunu s jedinečným vodopádem, kde můžete prožít svou dokonalou relaxaci! Nově vzniklá laguna tak doplňuje náš unikátní Wellness retreat center. Rádi bychom Vás upozornili, že koupání je na vlastní nebezpečí.

Celoroční využití 

Koupací laguna nabízí neopakovatelnou atmosféru po celý rok!  Na jaře a v létě si můžete užít  koupání a relaxaci s osvěžujícími drinky a naplno si tak užít sluníčka, které zde svítí celý den. Tři relaxační mola a slunná opalovací louka se spoustou odpočívacích zón s lehátky Vám tak nabídnou veškerý komfort.  Na podzim a v zimě jsou zde velmi oblíbené chladové terapie posilující imunitu,  které můžete spojit se saunovými rituály a poté si odpočinout u vyhřátého krbu v meditační jurtě.

Koupací laguna jako součást Wellness retreat center

Wellness retreat center v našem pojetí zahrnuje meditační jurtu, relaxační a meditační zóny v Zahradě 6 smyslů a přilehlém lesíku, kde se mohou naši hosté zklidnit, odpočinout si od denních starostí a navnímat se sami na sebe. Myšlenka wellness je tedy přenesena i do zahrady, kde se člověk může zaměřit na své smysly a začít vnímat venkovní i vnitřní svět pomocí pocitů.  

Rozměr jezírka je 25x15m s hloubkou 1,4m.

UPOZORNĚNÍ:

  • tento prostor je vyhrazený pouze pro hotelové hosty
  • jedná se o plavkovou zónu
  • v čase 07:00-10:00 hod. probíhá údržba areálu jezírka
  • koupání je určeno osobám starším 12 let
  • pozor kluzký povrch

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.