Wellness retreat centre

Návod na přípravu velikonočního menu

 

Velikonoční menu 3 chody

Gravad lax z lososa se sušeným žloutkem, koprovým podmáslí a marinovanou okurkou (Al: 3,4,7)                                                                

Pomalu tažené jehněčí kolínko v červeném víně, na pyré z medvědího česneku, s glazovanou karotkou, chřestem a tymiánovou demi glace (Al: 7,9)                                                                           

Augustiánské srdce s čokoládovým sablé, mangem a pomerančovým konfitem  (Al: 1,7)

Informace k přípravě menu:

  • marinovaný losos filírujte(nakrájíte) na tenké plátky cca 2-3 mm
  • jehněčí kolínko ohřejte 15 min v předehřáté troubě na 110 °C
  • demi-glace prohřejte na sporáku
  • pyré ohřejte v kastrolku, případně zjemněte máslem / smetanou + sůl dle chuti
  • blanšírovaná zelenina - chřest, karotku a lusky orestujte na másle a troše krupicového cukru + sůl dle chuti 

 

 Skladujte při teplotě do 4 °C a spotřebujte do 4 dnů ihned po otevření.

 Dobrou chuť a veselé Velikonoce přeje tým Augustiniánského domu. ♥