Večerní menu 20.-27.10.2020

VEČERNÍ MENU 20. 10. 2020

PŘEDKRM

Kachní prosciutto

na waldorf salátu s hroznovým vínem a cibulovým chlebem

Salátový bar
s variací dresinků a domácím pečivem


HLAVNÍ CHOD

Hovězí flank steak

s červeným kari a jasmínovou rýží

nebo

Filet ze sumce afrického

s kroupami, květákovým pyré a krevetovým bisque

nebo

Pad thay jay

s uzeným tofu a limetkou

DEZERT

Pistáciový dortík

s karamelem a malinovým sorbetem

 

 

VEČERNÍ MENU 21. 10. 2020

PŘEDKRM

Krém z gorgonzoly

s marinovanou cuketou a sušenými cherry rajčaty

Salátový bar
s variací dresinků a domácím pečivem

HLAVNÍ CHOD

Telecí váleček sous-vide

s polentovou kaší, romanescem a šalvějovou omáčkou

nebo

Filet z mořského vlka „au-pistou“

v zeleninovém vývaru s bílými fazolkami a bazalkovým pestem

nebo

Zapékané cannelloni

plněné ricottou s rajčaty, rukolou a sýrem Grana Padano

DEZERT

Parfait z karamelizovaných jablek

s Crème anglaise a crumble z lískových ořechů

 

VEČERNÍ MENU 22. 10. 2020

PŘEDKRM

Hovězí tatarák

s nakládanou cibulí, pivní majonézou a opečeným toustem

Salátový bar
s variací dresinků a domácím pečivem

HLAVNÍ CHOD

Kuřecí supreme

s petrželovým pyré, kapustou a hlívou královskou

nebo

Grilovaný filet z candáta

na beluga čočce s koriandrovou beurre blanc

nebo

Dýňové kari

s hořčicí a kokosovým mlékem

DEZERT

Pěna z bílé čokolády

s marinovanou okurkou, koprem a sorbetem

 

 

VEČERNÍ MENU 23. 10. 2020

PŘEDKRM

Mousse z červené řepy

s krémem z kozího sýra a jablky

Salátový bar
s variací dresinků a domácím pečivem

HLAVNÍ CHOD

Kachní prsa sous-vide

s gratinovanými brambory, pak choi a kari espumou

nebo

Pečený filet z hejka

se zeleninovým kuskusem a sauce vierge

nebo

Zeleninové chop suey

s basmati rýží a koriandrem

DEZERT

Rozmarýnová panna cotta

s medovo-limetovým sirupem a malinovým gelem

 

VEČERNÍ MENU 24. 10. 2020

PŘEDKRM

Terina z kachních jater foie gras

s perníkem a kalvádosem

Salátový bar
s variací dresinků a domácím pečivem

HLAVNÍ CHOD

Grilovaný jelení hřbet

s ořechovými noky, řepou a houbovou omáčkou

nebo

Pečený filet z norského lososa

na šafránovém risottu s máslovou beurre blanc

nebo

Soba nudle

s tempehem a arašídovou omáčkou

DEZERT

Hruška marinovaná v bílém víně

s nugátem a vanilkovým sponge cake

 

VEČERNÍ MENU 25. 10. 2020

PŘEDKRM

Marinovaný pstruh duhový

s avokádovým sorbetem a bramborovou slámou

Salátový bar
s variací dresinků a domácím pečivem

HLAVNÍ CHOD

Hovězí rump steak

na batátovém pyré s ananasem a zázvorem

nebo

Filet z halibuta

na beluga čočce, s bujabéza omáčkou

nebo

Sépiové tagliolini

s grilovaným sýrem halloumi a kukuřičným krémem

DEZERT

Mléčné bavaroise

s mango kompotem a čokoládovou hlínou

 

VEČERNÍ MENU 26. 10. 2020

PŘEDKRM

Paté z husích jater

s cibulovou marmeládou, hruškami a fenyklovým chlebem

Salátový bar
s variací dresinků a domácím pečivem

HLAVNÍ CHOD

Vepřová panenka sous-vide

s bramborovou kroketou, karotkovým krémem a rozmarýnovou demi-glace

nebo

Grilovaný filet z candáta

s cizrnou, brokolicí a paprikovou omáčkou

nebo

Indonéská smažená rýže nasi goreng

se zeleninou v tempuře

DEZERT

Citronový krém

s vanilkovou espumou a zmrzlinou

 

VEČERNÍ MENU 27. 10. 2020

PŘEDKRM

Zvěřinová paštika

s lilkovým kaviárem a máslovou brioškou

Salátový bar
s variací dresinků a domácím pečivem

HLAVNÍ CHOD

Jehněčí hřebínek

s celerovým pyré, karotkou, pistáciemi a pěnou z červené řepy

nebo

Filet z tresky cod

s holandskou omáčkou, romanescem a kešu ořechy

nebo

Bramborové gnocchi

s cuketovým krémem, sušenými rajčaty a rukolou

DEZERT

Arašídové parfait

s banánovým curd a čokoládovým sponge cake