Wellness retreat centre

wellness pobyty pro 2

Romantický pobyt pro dva v Augustiánu

Chcete svého miláčka něčím příjemným překvapit? Čeká Vás oslava výročí nebo narozenin? Toužíte uprostřed stresu všedních dnů a chvíli vypnout a udělat si se svým partnerem čas jen sami na sebe? Rádi byste oživili romantiku, která se v běžném stereotypu tak ráda vytrácí? Máme pro váš dokonalé řešení. Ve welness hotelu Augustiniánský dům Vám nabízíme širokou nabídku nejen víkendových pobytů pro dva.

Augustiniánský dům byl postaven v letech 1902-1904 v lázeňském městě Luhačovice. V současné době slouží jako hotel a svým návštěvníkům nabízí luxus hodný čtyř hvězdiček s přívlastkem Superior. Protože věříme, že nadstandardní péči si zaslouží každý, pravidelně naši nabídku obměňujeme a vymýšlíme nejrůznější zlepšení. Augustiniánský dům již tradičně pokračuje v úspěšném konceptu sezónních produktů, které se prolínají do romantických wellness pobytů, tematické výzdoby interiéru a nabídky jídel. Nově však také prohlubujeme spolupráci s prověřenými regionálními dodavateli, takže se může nejen těšit na jídlo a wellness produkty nejvyšší kvality, ale současně budete vědět, že jejich využíváním pomáháte šetřit přírodu a podporujete regionální rozvoj.

Prožijte si romantický wellness pobyt naplno

Romantické pobyty pro dva se samozřejmě nemůžou obejít bez kvalitních wellness služeb. U nás se můžete těšit na Wellness & Spa centrum, které je mezi odborníky považováno za jedno z nejútulnějších a nejintimnějších wellness center v České republice. Vyhřívaný bazén s protiproudem, whirpool, sauny, parní lázně, široká nabídka masáží, welness produktů a rituálů zaměřených speciálně na zamilované páry jsou přesně to, co by měl podle nás romantický pobyt pro dva splňovat. A pokud by vás náhodou privátní wellness přeci jen omrzelo, můžete zavítat do naší nové Zahrady 6 smyslů, zasportovat si v přilehlém sportovním areálu, pochutnat si na vybraných specialitách v hotelové restauraci Symfonie nebo se třeba projít po kolonádě s tradičními lázeňskými oplatky v ruce.

Vychutnejte si wellness pobyt pro dva podle Vašich představ a nechte se námi rozmazlovat. Věříme, že si vyberete a rozhodnete se strávit třeba romantický víkend ve dvou právě v hotelu Augustiniánský dům. Přijdou Vám 2 dny málo? Vyberte si jeden z oblíbených pobytů a užijte si o to více příjemných chvil s partnerem.

Nejpopulárnější wellness pobyty nejen pro páry:

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.