Wellness retreat centre

relaxační pobyty

Relaxační pobyt v hotelu Augustiniánský dům

Rutina pracovního života, po práci péče o děti či starost o domácnost, všudypřítomný spěch a stres, civilizační choroby, nezdravé životní prostředí – zní Vám to povědomě? Životní styl současného člověka není v mnoha ohledech vůbec jednoduchý. Uniknout ze stereotypu všedních dnů, na chvíli vypnout a načerpat novou energii je však ve skutečnosti velmi snadné. Stačí si vybrat relaxační pobyt v našem wellness hotelu Augustiniánský dům, hodit starosti za hlavu a nechat se rozmazlovat.

Hotel se nachází v jednom z nejkrásnějších lázeňských měst České republiky – Luhačovicích. Město se pyšní bohatou tradicí sahající až do 17. století. Lázně Luhačovice jsou proslavené především svými léčebnými prameny a nádhernou kolonádou.

Relaxujte, odpočívejte a nechte se inspirovat

Wellness hotel Augustiniánský dům je místem, kde se snoubí krásy okolní panenské přírody Bílých Karpat s luxusem čtyřhvězdičkového hotelu. Unikátní Wellness & Spa centrum zahrnuje vyhřívaný bazén s protiproudem, whirlpool, sauny, parní lázně, širokou nabídku masáží, wellness produktů a rituálů. V prvotřídní hotelové restauraci Symfonie si pochutnáte na specialitách připravených z místních surovin. Poblíž hotelu se nachází také sportovní centrum s tenisovými kurty či minigolfem.

Pokud si vyberete z naší široké nabídky relaxačních pobytů a rozhodnete nás navštívit, určitě se nezapomeňte podívat také do naší jedinečné inspirativní Zahrady 6 smyslů. Jedná se o naprostou raritu, kterou jinde nenajdete. Zahrada má několik zastávek, jež se zaměřují na jednotlivé lidské smysly. Objevte léčivou sílu hudby, okouzlete svůj čich, vyzkoušejte, jaký máte cit v rukou i nohách, projděte se labyrintem, rozvíjejte svůj šestý smysl a především odpočívejte od každodenního ruchu.

Základní filozofií wellness hotelu Augustián je snaha o maximální spokojenost zákazníků při současném ekologickém smýšlení. Nestačí nám jen vyhovět požadavkům a potřebám hostů, snažíme se všechna přání předvídat a splnit dřív, než na ně vůbec stačíte pomyslet. Prohlédněte si bohatou nabídku našich relaxačních pobytů a navštivte nás. Budeme se těšit.

Oblíbené balíčky relaxačních pobytů:

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.