Wellness retreat centre

wellness hotel

Wellness hotel, kde načerpáte nové síly i inspiraci

Prach, smog, beton, ranní vstávání do práce, nikdy nekončící vyřizování e-mailů, vyzvánění telefonů, čas od času nesnesitelní kolegové. Stres a shon, kterým musíte každý den čelit, bohužel z Vašeho života odstranit neumíme, ale zato Vám v našem wellness hotelu dokážeme dopřát naprostou relaxaci a uvolnění. Uvidíte, že již po několika dnech dokonalého odpočinku v luxusním wellness hotelu se ve Vás probudí nová vlna energie a chuti prožít naplno každý všední den.

Wellness hotel Augustiniánský dům se nachází v lázeňském městě Luhačovice. Díky panenské přírodě Bílých Karpat, jedinečným léčivým pramenům a bohaté lázeňské tradici sahající až do 17. století, jsou Luhačovice právem řazeny mezi nejkrásnější místa v České republice. Hotel Augustiánský dům mezi ostatními vyniká svou pestrou nabídkou služeb a jedinečným přístupem ke klientům. Našim návštěvníkům věnujeme maximální péči v přepychovém prostředí.

Vyberte si z širokého spektra nejen wellness služeb. Hrdí jsme především na naše Wellness & Spa centrum, které je mezi odborníky považováno za jedno z nejútulnějších a nejintimnějších wellness center v České republice. Těšit se můžete nejen na vyhřívaný bazén, whirpool, parní lázně a masáže, ale také na nejrůznější rituály, autentické produkty či klimatoterapii.

Vychutnejte si příjemné chvíle a vyberte si z nejoblíbenějších pobytů ve Wellness hotelu Augustián:

Luxusní wellnes hotel pro každou příležitost

Protože je pro nás kvalita poskytovaných služeb a dokonalá péče o naše klienty naprostou prioritou, nově rozšiřujeme také nabídku přírodních produktů ve spolupráci s prověřenými regionálními dodavateli. Věříme totiž, že podpora zdravého životního stylu a ochrana životního prostředí není jen módní výstřelek, ale zodpovědný přístup, který naši klienti ocení. K přírodě se přiblížíte také díky naší Zahradě 6 smyslů.

Luxusní wellness hotel Augustiniánský dům nabízí celkem 25 autentických pokojů poskytujících maximální komfort všem našim hostům po celou dobu pobytu. Díky inspirativní zahradě, přilehlému sportovnímu areálu, lobby baru, který lze využít také jako salonek pro 20 osob, a sálu s kapacitou až 60 míst, je ubytování ve wellness hotelu Augustiniánský dům dokonalou volbou nejen pro soukromé účely, ale také pro nejrůznější teambuildingová setkání.

Vybírejte z celé řady našich tematicky zaměřených pobytů a přijeďte se přesvědčit, že harmonické spojení relaxace a inspirace Vám vlije nové síly do žil. Věříme, že budete maximálně spokojeni a my budeme moci Vašim přáním moci naslouchat znovu a znovu.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.