Wellness retreat centre

Labužnické menu & luxury day Augustian Spa

... odpočinek pro Vaše tělo i duši ...

Dopřejte sobě nebo svým blízkým den plný relaxace a odpočinku v našem hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích. Připravili jsme pro Vás speciální balíček, v rámci kterého máte možnost využít služby našeho wellness centra a vychutnat si 3-chodové labužnické menu v naší restauraci.

 

wellness den v luhačovicích, wellness zážitek, pobyt ve wellness na 1 den


Tento balíček zahrnuje:
  • 3-chodové labužnické menu v Restauraci Symfonie
  • Volný vstup do wellness & spa centra Harmonie na 2 hodiny (k dispozici je Vám: bazén a whirlpool, solná a mentolová parní lázeň, finská a bylinková sauna, venkovní odpočinková wellness terasa, masážní sprchy, ochlazovací bazének, vyhřívané odpočinkové lavice)
  • V ceně vstupu na 2 hodiny mají hosté vždy župan, pantofle, ručníkový servis a také drobné občerstvení v podobě pitného režimu (čaj, voda) a čerstvého ovoce

 

Cena za 1 osobu: 1 140 Kč

Možnost využití: pondělí – čtvrtek (mimo státní svátky)

 

V případě zájmu o objednání tohoto balíčku neváhejte kontaktovat hotelovou recepci na tel. čísle: +420 577 113 666 nebo na e-mailu: recepce@augustian.cz

Balíček je možno zakoupit také jako dárek formou dárkového poukazu a to dvěma způsoby - přímo na hotelové recepci nebo online v našem e-shopu zážitků a produktů Augustian Life.

labužnické menu

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.