Wellness retreat centre

wellness víkend pro 2

Wellness víkend pro dva v hotelu Augustiánský dům

Co může být příjemnějšího než strávit čas s milovaným partnerem a ještě se k tomu nechat rozmazlovat exkluzivní péčí. V hotelu Augustiniánský dům, který leží v srdci lázeňského města Luhačovice, Vám nabízíme celou řadu wellness pobytů a to včetně speciálního wellness víkendu pro dva.

Tradice hotelu Augustiniánský dům sahá až do roku 1904, kdy byla tato mimořádná stavba dokončena. V současnosti již moderní wellness hotel svým hostům nabízí nevšední atmosféru historické budovy, rozmanité wellness služby a inspirativní prostředí v Zahradě 6 smyslů vyvážené v dokonalé harmonii. Hotel Augustiniánský dům se může právem pyšnit označením ****Superior.

Vychutnejte si romantický víkend ve dvou naplno

Pokud se rozhodnete pro wellness pobyt pro dva, můžete se mimo jiné těšit na ubytování v romanticky laděném pokoji dle Vašeho výběru s bohatou snídaní a pohledem do zelenající se zahrady, či luxusní večeři o 3 chodech. Samozřejmostí je volný vstup do Wellness & Spa centra Harmonie po celou dobu nejen víkendového wellness pobytu. Zajímavostí je, že centrum Harmonie se mezi odborníky těší pověsti jednoho z nejkrásnějších a nejútulnějších wellness center v celé České republice. Zde si můžete dopřát třeba koupel v bazénu s protiproudem, vířivku, solnou či mentolovou parní lázeň, finskou a bylinkovou saunu, speciální masážní sprchu nebo si odpočinout v relaxační místnosti u malého občerstvení. Určitě si oblíbíte také naše procedury, mezi nimiž nechybí speciálně zaměřené masáže pro páry.

Neváhejte a přijďte načerpat novou energii společně s Vaším partnerem. U nás věříme, že každý host si zaslouží jen to nejlepší, proto se snažíme všechna přání a potřeby předvídat a splnit ještě než na ně stačíte jen pomyslet. Chcete-li u nás s partnerem zůstat déle, než jen přes víkend, vyberte si některý z dlouhodobějších pobytů a prodlužte si wellness víkend pro dva.

Vyberte si jeden z našich nejoblíbenějších wellness pobytů:

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.